Dárek, co nevyjde z módy

Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

Zdraví a čas.

Potřebujete poradit?
Napište nám na sebe kontakt.
Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.

Jeden dezert nestačí! Řekl klasik a chopil se lžíce. My souhlasíme všemi deseti. Proto si teď k vaši objednávce můžete přidat sladkou tečku navíc. Chcete si pořádně osladit život? Teď je ten nejlepší čas.

  • Dárkové poukazy
  • Pracovní doba:
    • Po: 8:30-18:00,
    • Út: 8:30-0:00,
    • St: 8:30-18:00,
    • Čt: 8:30-0:00,
    • Pá: 8:30-23:00,
    • So: 10:00-15:00,
    • Ne: 9:30-0:00

    Kalorická kalkulačka - spočítejte si denní příjem kalorií

    Naše kalorická kalkulačka vám pomůže vypočítat denní příjem kalorií, který je pro vás vzhledem k vašemu životnímu stylu optimální.

    Vyzbrojeni touto informací můžete pohodlně přejít k výběru vhodného fit jídelníčku z naší nabídky. Ať již usilujete zhubnout, udržet se ve formě, nebo nabrat více svalové hmoty, s Fitkitchen to půjde raz dva.

    Vypočítat kalorie


    Kalorická kalkulačka vám může dát signál, že je na čase změnit životní styl

    • Pohlaví
    • Věk
    • Výška
    • Váha
    • A také úroveň vaší fyzické aktivity

    To vše rozhoduje o tom, kolik kalorií denně vaše tělo zhruba potřebuje. Doporučený denní příjem kalorií vám alespoň orientačně sdělí naše kalkulačka.

    Její výsledky nemohou být z podstaty věci 100% přesné pro každý individuální případ.

    Ale i orientační znalost denní normy vám pomůže při sestavování vašeho jídelníčku a výběru receptů na zdravé večeře a obědy. A zároveň vás může popohnat ke změně životního stylu, pokud zjistíte, že svou normu překračujete více než je zdrávo.

    Nad tím, jak poctivě cvičíte, hýbete se a dodržujete další pravidla zdravé životosprávy kontrolu nemáme. Vaši cestu za zdravější stravováním vám ale ve Fitkitchen můžeme pomoci dotáhnout do konce s některým z našich jídelních plánů na míru.


    Jak s výsledky z kalkulačky kalorií naložit?

    Podle toho, jaký přibližný výsledek vám naše kalkulačka kalorií dala, se můžete vydat třemi směry.

    • Hubnutí. Štíhlá a vysportovaná postava nepřichází sama od sebe. Chcete-li zhubnout, doporučujeme zvolit takový denní jídelníček, obsahuje cca 300 - 500 kcal méně než kolik je potřeba k udržení současného stavu. Naše kalkulačka vám poradí, který z našich jídelníčků kritériím denního příjmu kcal při hubnutí odpovídá. Můžete si samozřejmě sestavit i jídelníček vlastní. Radíme také neubírat z denního příjmu více než uvedených 500 kcal, jinak už se budete pohybovat na hraně drastického hubnutí, které vám na zdraví nepřidá.

    • Udržení kondice, která je vzhledem k vámi zadaným parametrům běžná. Řiďte se buď naším jídelníčkem, který vám navrhla energetická kalkulačka, nebo se dejte svou cestou, která vám přinese doporučený příjem kalorií.

    • Nabrání váhy, ideálně ve formě svalů. Pro takové případy zvyšte svůj příjem kalorií za den o zhruba 500 kcal a nezapomínejte při tom pořádně cvičit. Půjdete-li s příjmem nad 500 kcal, budou se i navzdory cvičení přebytečné kalorie ukládat v podobě tuku.


    Plány vypočtené na optimální denní příjem kalorií

    Naše zdravé stravování do krabičky zajistí, že se vám dostane přesného počtu kalorií i potřebných živin v souladu s vašimi záměry (hubnutí, posilování, udržení stávající kondice).

    Pětice našich jídelníčků je následující:

    • Super Fit.

    Tři jídla denně obsahujících úhrnem 1000 kcal, zato velice bohatých na vitamíny a další výživné látky, které vaše tělo potřebuje. Účelem plánu je pomoci vám k co nejrychlejšímu zhubnutí, s pozorovatelnými výsledky ve velice krátké době. A to zejména pokud jídelní plán doplníte dostatečným pohybem.

    • Fit

    Druhý hubnoucí plán s energetickou hodnotou 1200 kcal. Pomůže vám s pozvolnějším hubnutím nežli plán Super Fit, ale i tak jde o velice efektivní způsob, jak dostat vaše kila pod kontrolu ve velice krátkém čase. Plán nabízí tři jídla denně.

    • Balance

    Jídelníček zaměřený v první řadě na udržení štíhlé postavy a optimální tělesné váhy. Přidejte k tomu dostatek sportu a fyzických aktivit a budete zdraví jako řípa. Jídelníček Balance obsahuje čtyři jídla s denní dávkou kalorií 1500 kcal.

    • Daily

    Cvičíte pravidelně, byť nikterak extrémně, a chcete postupně nabrat trochu té svalové hmoty? Pak zvolte jídelníček Daily s pěticí jídel obsahujících 2000 kcal, který vám nabídne vyvážený poměr bílkovin, tuků i sacharidů pro tento účel.

    • Power

    Pro profesionální sportovce a všechny, kteří denně vyvíjejí velkou fyzickou aktivitu zde máme tento jídelníček o pěti jídlech s celkem 2500 kcal, bohatý na látky a živiny, které pokryjí vaši denní spotřebu.


    Optimální denní příjem kcal, ale i potěšení pro chuťové pohárky

    Odhlédneme-li od přesně vypočítaných kalorií a správných poměru výživných látek, naše jídelníčky jsou v neposlední řadě také chutné. U nás nejíte žádnou teorii ani výživové vzorečky, ale výsledky práce profesionálního týmu kuchařů, který své umění perfektně ovládá. Můžete se o tom přesvědčit sami - objednejte si zkušební menu z libovolného z našich uvedených jídelníčků na dva dny. Sami posoudíte, jestli vám bude naše kuchyně chutnat.

    Myslíme také na vegetariány a naše jídelníčky nabízíme ve variantách s masem i bez masa.

    Zkuste náš dvoudenní jídelníček



    Víte, že přijímáte více kalorií na den, než byste měli?

    Nebudeme zastírat, že vhodná úprava stravy je jen jeden pilíř, na němž vaše optimální životospráva stojí. Naše jídelníčky vám samy o sobě mohou pomoci, ať již vám jde o hubnutí či nabírání svalů. Musíte ale odvést i vlastní díl práce. Začít cvičit, sportovat, chodit, hýbat se.

    Jednou z výhod toho, že si objednáte jídelníčky u vás je i to, že vám na takové sportovní aktivity rázem zbyde víc času. Veškeré jídlo na dva dny dopředu vám kurýr doručí až k vašim dveřím. Žádné nakupování, žádné vymýšlení jídel, žádné hodiny u plotny. Všechno řešíme za vás. Vy máte volné ruce k tomu, abyste se věnovali vlastnímu zdraví.

    Objednejte si svůj jídelníček ještě dnes. Doručujeme až do domu po celé Praze.
    Do 48 hodin po první objednávce!

    Chci se stravovat zdravě

    Dárek, co nevyjde z módy

    Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

    Zdraví a čas.

    Potřebujete poradit?
    Napište nám na sebe kontakt.
    Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.