Dárek, co nevyjde z módy

Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

Zdraví a čas.

Potřebujete poradit?
Napište nám na sebe kontakt.
Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.

Jeden dezert nestačí! Řekl klasik a chopil se lžíce. My souhlasíme všemi deseti. Proto si teď k vaši objednávce můžete přidat sladkou tečku navíc. Chcete si pořádně osladit život? Teď je ten nejlepší čas.

  • Dárkové poukazy
  • Pracovní doba:
    • Po: 8:30-18:00,
    • Út: 8:30-0:00,
    • St: 8:30-18:00,
    • Čt: 8:30-0:00,
    • Pá: 8:30-23:00,
    • So: 10:00-15:00,
    • Ne: 9:30-0:00

    FitKitchen novinky – vegetariánský jídelníček & papírové kompostovatelné obaly!

    Rádi vám oznamujeme, že máme dvě novinky. Jednak jsme zavedli bezmasé menu, a také jsme přidali možnost doručení jídla v papírových kompostovatelných obalech!

    Důvodů, proč přejit na vegetariánskou stravu, je nespočet, a pro každého to může být něco jiného. Jedním z důvodů může být starání se o vlastní zdraví. Je vědecky prokázané, že nižší nebo žádná spotřeba masa působí jako prevence kardiovaskulárních onemocnění a rakoviny, zapříčiňuje posílení kostí, a dokonce pomáhá zhubnout. Je to zejména z toho důvodů, že jak se vyhýbáte masu, tak se vyhýbáte i nasyceným mastným kyselinám, cholesterolu, škodlivým organismům či parazitům, a v neposlední řadě i antibiotikům či růstovým hormonům, kterými jsou zvířata ve velkochovech krmená.

    Dalším důvodem zvolit vegetariánskou stravu je ochrana životního prostředí. Bezmasá strava má nižší ekologickou stopu, menší množství odpadů a je šetrnější pro vodní zdroje a půdu. Po tom je samozřejmě etický důvod, kde lidi volí bezmasou stravu z důvodu soucitu ke zvířatům nebo formování vlastních duchovních vlastností. Anebo někdo může chtít zkusit něco nového, něco jiného než to, na co je zvyklý.

    Zavedli jsme vegetariánský jídelníček, nad kterým jsme pracovali několik měsíců společně s výživovými poradci, a výsledkem je (jako vždy) nutričně vyvážená a chutná strava! Postarali jsme se o to, v jídelníčku byly přítomné všechny základní živiny i vitamíny i minerály, takže můžete v klidu zkoušet, chutnávat, vychutnávat!

    Další naší novinkou jsou papírové kompostovatelné obaly, ve kterých vám můžeme dovézt krabičky za menší příplatek. Rozložitelné krabičky se vyrábí z obnovitelných materiálů, které se nedají vyčerpat (jako například ropa). Další výhodou je plná rozložitelnost a možnost vyhození tohoto nádobí do kompostu.

    Doufáme, že si tyto novinky užijete a využijete!

    Dárek, co nevyjde z módy

    Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

    Zdraví a čas.

    Potřebujete poradit?
    Napište nám na sebe kontakt.
    Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.