Dárek, co nevyjde z módy

Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

Zdraví a čas.

Potřebujete poradit?
Napište nám na sebe kontakt.
Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.

Jeden dezert nestačí! Řekl klasik a chopil se lžíce. My souhlasíme všemi deseti. Proto si teď k vaši objednávce můžete přidat sladkou tečku navíc. Chcete si pořádně osladit život? Teď je ten nejlepší čas.

  • Dárkové poukazy
  • Pracovní doba:
    • Po: 8:30-18:00,
    • Út: 8:30-0:00,
    • St: 8:30-18:00,
    • Čt: 8:30-0:00,
    • Pá: 8:30-23:00,
    • So: 10:00-15:00,
    • Ne: 9:30-0:00

    FitKitchen – pomocník v každodenním životě

    Pro zdravý život je nezbytně nutné se zdravě stravovat. Na cestě ke zdravému tělu bychom měli dbát na denní příjem, správný poměr bílkovin, tuků a sacharidů, přítomnost skrytých přidaných látek v potravinách, dostatek minerálů a vitamínu a spoustu dalších věcí. Je toho hodně na jednoho člověka, viďte? Potřebovalo by to někoho navíc, aby se staral o Vaše stravování. Právě od toho jsme tady my – ubereme Vám starostí v každodenním životě. Postaráme se o to, abyste měli zajištěné zdravou, pestrou a chutnou stravu po celý den! Pozitivní externalitou bude ušetřený čas, který můžete využit na svoje koníčky, rodinu nebo kamarády.

    Svěřte starosti o vymýšlení, přípravě a dopravě zdravého jídla FitKitchen a užívejte si života beze zbytečných stresů! Přece určitě víte, že stres negativně ovlivňuje emoce člověka, ale vyvážená a pravidelná strava přispívá k emoční rovnováze. Spojte stravování s FitKitchen a pravidelný pohyb a zaručeně si všimnete skvělých výsledku!

    Naše jídla jsou vymyšlena týmem odborníků. Nutriční terapeuti se starají o to, aby ve Vaší stravě bylo dostatečné množství živin, dbají na dostatečný přísun minerálů a vitamínů, pro což vybírají ty nejkvalitnější a nejzdravější suroviny. Výživové poradce pečlivě hlídají, aby ve Vašich pokrmech nebyly přítomné nežádoucí konzervanty, barviva a emulgátory.

    Naši zkušení kuchaři vymýšlejí zajímavé inovativní recepty a kombinace chutí, aby Vám to chutnalo co nejlépe! My ve FitKitchen se neustále vzděláváme, sledujeme novinky ve výživě a ve výsledku vám nabízíme kvalitní produkt.

    Celý náš tým se Vám snaží ubrat starostí, abyste se zdravě stravovali a zároveň se věnovali činnostem, které máte rádi. My si Vás moc vážíme a usilujeme o to, abychom naplnili všechny vaše potřeby. Uděláme pro vás vše, co je v našich silách, abyste byli naprosto spokojení s námi!

    Dárek, co nevyjde z módy

    Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

    Zdraví a čas.

    Potřebujete poradit?
    Napište nám na sebe kontakt.
    Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.