Dárek, co nevyjde z módy

Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

Zdraví a čas.

Potřebujete poradit?
Napište nám na sebe kontakt.
Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.

Jeden dezert nestačí! Řekl klasik a chopil se lžíce. My souhlasíme všemi deseti. Proto si teď k vaši objednávce můžete přidat sladkou tečku navíc. Chcete si pořádně osladit život? Teď je ten nejlepší čas.

  • Dárkové poukazy
  • Pracovní doba:
    • Po: 8:30-18:00,
    • Út: 8:30-0:00,
    • St: 8:30-18:00,
    • Čt: 8:30-0:00,
    • Pá: 8:30-23:00,
    • So: 10:00-15:00,
    • Ne: 9:30-0:00

    Fitkitchen – vyberte si tarif dle vlastních preferencí a cílů

    Všichni máme různé potřeby, různé nároky na stravu a různé stravovací zvyklosti. Nejvíce nás ale ovlivní naše cíle. Každý si uvědomuje, že bychom se měli zdravě stravovat, jelikož je to investice do současnosti a do budoucnosti. Je to investice času, úsilí a peněz, která se vyplatí, protože jedná z nejcennějších věcí je zdraví. Zdraví následně ovlivňuje všechno a všechny kolem nás – během dne se mění nálada, produktivita, komunikace s lidmi kolem nás a spousta dalších věcí, o kterých se ani nezamýšlíme. A tohle všechno je ovlivněno zejména našim jídelníčkem.

    Při hledání optimálního zdravého stravování lidi občas projdou poměrně náročnou cestu. Docela časté jsou takzvané redukční diety neznámého původu, zejména z časopisů, blogů nebo článku. Nejlepší dietou je ale takový způsob stravování, kterého se můžeme držet celý život. Pokud Vašim cílem je zhubnout, tak není řešením vynechání pečiva či tuků a už rozhodně ne podvýživa nebo dokonce hladovění! Pokud Vašim cílem je zhubnout, nejlepší cestou je zdravá, pestrá, pravidelná a chutná strava, se kterou my ve Fitkitchen Vám rádi pomůžeme!

    Jelikož cíle našich zákazníků jsou různé, naši výživoví poradci vymysleli 5 různých stravovacích programů. Programy jsou přizpůsobeny potřebám našich klientů a jídelníčky se liší jak množstvím kalorií, tak počtem pokrmů. Pokud Vašim cílem je zdravé hubnutí, doporučujeme se dodržovat jednoho ze dvou našich redukčních tarifů, každý z nich zahrnuje 3 zdravé a chutné pokrmy. Tarif Super Fit se spíše hodí pro kratší období, je to nízkokalorický stravovací plán (energetický příjem kolem 1000 kcal denně), který Vám pomůže dosáhnout žádaných výsledků velice efektivně. Tarif Fit je plán, který je také zaměřený na hubnutí, má přibližně o 200 kcal denně více, než Super Fit, tím pádem je poněkud vybalancovanější a pomůže Vám zhubnout a udržet dosaženou svalovou kondici. Program Balance je plnohodnotný stravovací plán pro ty, jejichž cílem je žit zdravě. Tento tarif obsahuje 4 chutných jídla a denní kalorický příjem je přibližně 1500 kcal. Další naše stravovací programy jsou zaměřené na klienty, kteří trénují a chtějí dosáhnout co nejlepších výsledků. Pokud pravidelně sportujete a dbáte na správný poměr bílkovin, sacharidů a tuků, tento tarif na 2000 kcal je pro Vás! A na závěr, program Power je určený pro sportovce, jejichž cílem je růst svalové hmoty. V programu Power najdete 5 jídel, přičemž 2500 kcal denně poskytnou svalům dostačující základ pro narůst svalů!

    Nehledě na to, co přesně je vašim cílem, jestli zhubnout, udržet kondici, nabrat svalovou hmotu nebo jenom ušetřit čas na Vaše oblíbené činnosti – Fitkitchen vždy najde řešení pro Vás!

    Dárek, co nevyjde z módy

    Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

    Zdraví a čas.

    Potřebujete poradit?
    Napište nám na sebe kontakt.
    Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.