
Kateřina Husarová
Manažerka v Ritchie’s Hotel and HostelProč jste se rozhodla začít s krabičkovou dietou? Chtěla jste se začít stravovat zdravě?
— Já jsem se vždycky snažila stravovat zdravě a vařit zdravě, ale postupem času mě to přestalo bavit, navíc ne vždy lze najít čas na vaření. Tak to chtělo nějakou změnu a začala jsem zkoušet různou krabičkovou stravu. Vzhledem k tomu, že cvičím, tak bylo komplikované najít právě takovou firmu, která by zajistila dostatečný kalorický příjem a dostatek bílkovin a také měla zasycující porce. Zkrátka jsem chtěla změnu, a ta změna nepřicházela.
— Jak dlouho se stravujete s FitKitchen?
— Je to už dva měsíce s FitKitchen. Mým cílem bylo hubnutí a nabrání inspiraci na to vaření. Pokud vaříte třeba třikrát denně různá jídla, tak nejenom trávíte půlku dne v kuchyni, ale následně také docházejí nápady na vaření.
— Cítíte nějaké rozdíly za tu dobu, co jste s FitKitchen?
— Cítím se líp, hubnu pomalu ale jistě. Také nemusím tak přemýšlet nad jídlem, nemusím se tak stresovat, co mám vařit a jestli je to zdravé nebo ne.
— A jaký máte tarif?
— Mám tarif Balance, 1500 kcal. Dříve jsem měla i dezerty, ale nestíhala jsem je jíst . Ten Balance mi teď stačí.
— Jaké jídlo Vám chutná nejvíc?
— Já jsem spokojená téměř se vším, nejvíc mi chutnají fitness obědy a večeře. Co se týče snídaní, tak kaše moc nemusím, ale všichni jsme na tom různě. Celkově vždycky se najím a jsou to dostatečné porce, takže jsem spokojená.