Dárek, co nevyjde z módy

Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

Zdraví a čas.

Potřebujete poradit?
Napište nám na sebe kontakt.
Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.

Jeden dezert nestačí! Řekl klasik a chopil se lžíce. My souhlasíme všemi deseti. Proto si teď k vaši objednávce můžete přidat sladkou tečku navíc. Chcete si pořádně osladit život? Teď je ten nejlepší čas.

  • Dárkové poukazy
  • Pracovní doba:
    • Po: 8:30-18:00,
    • Út: 8:30-0:00,
    • St: 8:30-18:00,
    • Čt: 8:30-0:00,
    • Pá: 8:30-23:00,
    • So: 10:00-15:00,
    • Ne: 9:30-0:00

    Jak přibrat na váze. Zdravě a trvale

    Snažíte se přijít na to, jak přibrat na váze a pořád nejste se svojí hmotností spokojeni? Poradíme, jak na to. Trvale a hlavně zdravě. Ne každý má totiž to štěstí mít váhu, kterou si přeje. I rychlý metabolismus může být občas nevýhodou. Hlavně v případě aktivních sportovců.


    Jak přibrat na váze? Nejlepší cestou je zvýšení energetického příjmu. Na tom, jak to uděláte, záleží

    Možná se to zdá jednoduché. Pokud hledáte možnosti, jak přibrat, zdá se, že není nic jednoduššího, než začít jíst více. Ovšem v tom se skrývá háček. Ne každé kaloricky vydatné jídlo je to pravé a splňuje základy zdravé výživy. Profesionální objemový jídelníček na 70 kg nebo 90 kg neznamená se k této váze prostě “prožrat”, ale spíše se k ní procvičit při zachování vyváženého složení stravy. Začnete-li se jen tak stravovat ve fast foodech, je velmi pravděpodobné, že brzy opravdu nějaké to kilo získáte. Ale s největší pravděpodobností za cenu toho, že váš organismus bude bojovat s podvýživou. Kalorické jídlo vám totiž samo o sobě nezaručí takové nutriční složení, které je potřebné k pokrytí vašich potřeb. Proto je tolik obézních lidí zároveň vlastně podvyživených.

    Získat vyšší váhu lze pomocí dobré, zdravé a vyvážené stravy.
    To je přesně to, co my umíme a jsme v tom dobří.

    Pojďte do toho s námi



    Trápí vás nízká váha? Důvody, proč tomu tak je

    V případě, že uvažujete o tom, jak zdravě přibrat, je dobré si ujasnit důvody, proč je vaše váha tak nízká. Příčin může být několik:

    • Rychlý metabolismus - jedná se o nejčastější příčinu. Ten pomalý je důvodem, proč se některým lidem stačí na jídlo jen podívat a tloustnou. Ti s rychlým mohou jíst od rána do večera a zůstávat pořád hubení. Pro někoho je to dar, někdo se s tím vypořádává těžko. Hlavně v případě fyzicky náročné práce nebo koníčku.

    • Genetika - je dokázáno, že mnoho lidí, kteří mají zdravě štíhlou postavu, vlastní nižší procento genů zvyšující šanci na obezitu. Patříte-li mezi ně, je to pro vás skvělá zpráva. Ovšem na zdravou stravu byste neměli ani v tomto případě zapomínat.

    • Nemoc - v případě, že jste s váhou problémy neměli a najednou hubnete a vlastně nevíte proč, je nejlepší nejdříve navštívit lékaře. Předejdete tím zbytečným problémům.

    • Stres, málo tekutin nebo nedostatečný kalorický příjem. Proto je tak důležité být v dobré psychické kondici a jíst vyváženou a pestrou stravu.


    Zdravý jídelníček by měl být základem

    Nejen v případě hubnutí, ale i v případě otázky, jak ztloustnout, existuje odpověď, že svého cíle dosáhnete díky zdravé stravě. A co to přesně znamená?

    • Vaše jídlo by mělo obsahovat bílkoviny, tuky a sacharidy.

    • Pokud uvažujete o tom, jak nabrat váhu nebo svaly, tak vězte, že dostatek bílkovin je důležitý . Většinou se nachází v mase, rybách, mořských plodech, luštěninách či droždí. Existují i speciální koktejly proteinů na přibírání váhy, ale není lepší si vystačit s přirozenou stravou?

    • Tuky dělají pokrmy mnohem chutnější a jsou základem pro správnou stavbu buněk. Obsahují je ořechy, avokádo a samozřejmě máslo a oleje.

    • Sacharidy dodají potřebnou energii. Jsou v celozrnném pečivu, bramborách, batátech, samozřejmě v ovoci, ale i zelenině.

    Jak toto složení vypadá v praxi? Pokud si představíte talíř, tak jeho čtvrtina by měla obsahovat bílkoviny, čtvrtina přílohy a zbylá polovina by měla být tvořena zeleninou.

    Nebo to nechte zcela na nás. Vaše denní stravování s námi bude bez počítání kalorií a vážení jídla.
    Postaráme se o kvalitní, chutné a hlavně výživné jídlo, po kterém přiberete.

    Stačí kliknout


    Vitamíny, které jsou spojeny s metabolismem

    I vitamíny skupiny B mohou pomoci v řešení otázky, jak přibrat, když to nejde. Podporují totiž správný chod metabolismu. Častým tématem v diskuzích o hubnutí je například vitamin B6 a tloustnutí po něm. Tak proč tento poznatek nevyužít ve svůj prospěch a nezvýšit jeho příjem? Lepší je spoléhat se na pestrou stravu než jej brát v pilulkách. A kde jej najdete? V játrech, masu, kvasnicích, ale i bramborách a celozrnném pečivu.

    Nechcete-li udělat chybu a hledáte-li zdravou a maximálně efektivní fitness stravu, jídelníček Daily nebo Power z naší nabídky by mohl být to pravé. Zajistíme vám potřebné množství kalorií, pestrou stravu i pravidelné stravování.

    Klikněte a získejte potřebnou váhu s naší pomocí


    Dárek, co nevyjde z módy

    Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

    Zdraví a čas.

    Potřebujete poradit?
    Napište nám na sebe kontakt.
    Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.