Dárek, co nevyjde z módy

Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

Zdraví a čas.

Potřebujete poradit?
Napište nám na sebe kontakt.
Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.

Jeden dezert nestačí! Řekl klasik a chopil se lžíce. My souhlasíme všemi deseti. Proto si teď k vaši objednávce můžete přidat sladkou tečku navíc. Chcete si pořádně osladit život? Teď je ten nejlepší čas.

  • Dárkové poukazy
  • Pracovní doba:
    • Po: 8:30-18:00,
    • Út: 8:30-0:00,
    • St: 8:30-18:00,
    • Čt: 8:30-0:00,
    • Pá: 8:30-23:00,
    • So: 10:00-15:00,
    • Ne: 9:30-0:00

    Jak rychle zhubnout problémové partie. Jde to vůbec?

    Pokud čekáte, že vám sdělíme nějaký tajný recept, jak rychle zhubnout, budete pravděpodobně zklamáni. Žádný zázračný recept, který by vás zbavil nadbytečných kilogramů rychlostí blesku, neexistuje. Nezáleží na tom, jak rychle zhubnete. Mnohem podstatnější je, zda si vytouženou váhu dokážete udržet.

    Zdravé stravování by pro vás nemělo být jen nutným zlem, ale spíše novým životním stylem, který nebudete mít nutkání porušovat. Složení jídelníčku je pro úspěšné hubnutí naprosto zásadní. Vhodný druh sportu vám pak pomůže nabrat svalovou hmotu a vytvarovat postavu. Pokud ale cvičení nepodpoříte vyváženou stravou, vaše snaha bude jen poloviční. Platí to i pro ty z vás, kteří netrpíte nadváhou, ale trápí vás tukový polštář na břiše, nebo objemnější stehna. Správný jídelníček je přesně ta změna, kterou potřebujete, aby se vaše snaha v posilovně konečně zviditelnila. Začít můžete hned!


    Jak rychle zhubnout bez odříkání a pocitu hladu

    Žádná dieta není snadná. Pokud už máte nějaké redukční programy za sebou, určitě budete souhlasit, že nejtěžší je vyjmanit se ze zajetých kolejí a zažitých stravovacích stereotypů. Jídlo je pro někoho čirá radost, pro jiné útěcha a nedílná součást společenského života.

    Je tedy pochopitelné, že dietu mnozí vnímají jen jako přechodnou záležitost, kterou je nutné přetrpět. Po dosažení vytyčeného cíle, nebo poté, co dietář hodí ručník do ringu, protože už dál nemůže, se obvykle vrátí ke starému způsobu stravování a váha začne opět strmě stoupat. Není výjimkou, že někteří lidé přibírají a zase hubnou opakovaně, nebo dokonce v pravidelných intervalech.


    Proč se někomu podaří zhubnout hned napoprvé a váhu si udržet a jiní bojují s jo-jo efektem prakticky celý život?

    1. Věční dietáři si opakovanými drastickými dietami nevědomky zpomalují metabolismus. Při každém dalším pokusu jde hubnutí hůř a hůř navzdory tomu, že dietář jí čím dál menší porce.

    2. Lidé, kteří chtějí zhubnout rychle, často vůbec neřeší, že drastické diety ohrožují jejich zdraví. Redukční programy často vnímají jako přechodnou záležitost, která pomine v okamžiku, kdy dosáhnou stanoveného cíle.

    3. Lidé, kteří drží diety opakovaně, často nevěří, že se dá zhubnout i jinak než hladověním.

    4. Úspěšní “dietáři” paradoxně žádné diety v pravém slova smyslu nedrží. Tajemství jejich úspěchu spočívá v trvalé změně životního stylu, odhodlání a trpělivosti.

    Lidé, kteří hubnou s pomocí vyvážené stravy, mají mnohem vyšší šanci, že si váhu udrží, než ti, kteří preferují jednostranné diety.

    Chci to zkusit


    Jen cvičit nestačí. Jak zhubnout nohy opravdu efektivně

    Stehna stejně jako tukový polštář v oblasti břicha patří mezi rizikové partie, ve kterých se tuk ukládá obzvlášť snadno, ale zbavit se ho bývá doslova nadlidský výkon.

    Typ postavy je genetická záležitost, která se ale dá do jisté míry ovlivnit zdravou stravou a vhodným cvičením.

    Pokud chcete vědět, jak rychle zhubnout stehna, vězte, že 80 % úspěchu tvoří strava a “pouhých” 20 % ovlivníte pravidelným cvičením.

    Jak co nejrychleji zhubnout stehna? Stravujte se podle perfektně vyváženého jídelníčku

    Problémové partie mizí až jako poslední, proto se hned ze startu obrňte trpělivostí. Vaším cílem je zbavit se přebytečného tuku jednou provždy. A to se stane pouze tehdy, když budete hubnout postupně a hlavně zdravě.

    Žádné hokusy pokusy ani hladovění. Pokud během redukčního programu dodáte tělu všechny potřebné živiny, nebudete nervózní ani hladoví. Naopak budete nabiti energií a šířit kolem sebe dobrou náladu.

    Nevíte, jak zhubnout ve stehnech zdravě? Krabičkové stravování je ideálním startem pro začátečníky

    Aby vše fungovalo tak, jak má, měli byste si nejprve vypočítat váš ideální denní kalorický příjem včetně přesného množství živin, vitamínů a minerálů. Jídelníček by měl být pestrý a chutný, aby vás zdravé stravování bavilo.

    Někteří nadšenci se okamžitě pustí do počtů a studování kalorických tabulek a nemají problém trávit extra čas navíc přípravou zdravých pokrmů. Pokud už teď víte, že mezi ně rozhodně nepatříte, neznamená to, že se nemůžete vydat stejnou cestou.

    Svěřte se do rukou odborníků, kteří vám připraví chutný jídelníček, který pokryje váš energetický příjem i živiny. Vařit také nemusíte. Díky krabičkové dietě budete mít každý den po ruce 3 až 5 různých jídel.

    Zdravé krabičky vám pomůžou najet na nový životní styl.
    Nudu nemáme rádi.
    Naše krabičky vás budou bavit a hlavně si na nich vždy pochutnáte!

    Chci to zkusit

    Dárek, co nevyjde z módy

    Díky dárkovému poukazu od FitKitchen věnujete svým blízkým to nejdůležitější.

    Zdraví a čas.

    Potřebujete poradit?
    Napište nám na sebe kontakt.
    Spojíme se s vámi a rádi vám pomůžeme vybrat vhodný tarif.